logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Fekete Rózsa Temetkezés
Cím: 3300 Eger, Rózsa Károly u. 1.Email: zelei.attila64@gmail.com
Telefon: 06-70/341-6195Telefon 2: 06-70/341-6195
Fax: 06-36/788-629Fax 2: 06-36/788-629
Internet: www.feketerozsatemetkezes.huGps: 47.9064069 , 20.3742781

Bevezető

Temetkezési vállalkozásunk Heves megye székhelyén, Egerben alakult, de mára már a megye legtöbb településén megrendelőink rendelkezésére állunk. Ügyfeleinket teljes odafigyeléssel és sok év szakmai tapasztalattal igyekszünk kiszolgálni, szolgáltatásaink körét a megrendelőink igényeinek megfelelően folyamatosan bővítjük. Nagy gondot fordítunk arra, hogy szolgáltatásunk pontos, szakszerű, kegyelet teljes legyen. Tudjuk, hogy szerettünk elvesztése az egyik legnagyobb csapás, ami embert érhet – szeretnénk ebben a nehéz helyzetben együtt érzően, tisztelettel, tudásunk, és hozzáértésünk legjavát adva a gyászoló családok segítségére lenni. Fontos számunkra, hogy az ügyintézés, a temetés, a gyászszertartás legapróbb részlete is méltó legyen a végső búcsúhoz. Megmutatkozik ez az ügyintézőink udvarias és segítőkész hozzáállásában, munkatársaink kulturált, ápolt megjelenésében, elegáns formaruhájában, és abban a törekvésünkben, hogy minél szélesebb körű és egyre kiemelkedőbb minőségű szolgáltatással álljunk a megrendelőink rendelkezésére. Célunk, hogy minél szélesebb skálán tudjunk a gyászoló családok segítségére lenni, hogy szolgáltatásunk ne csupán a temetések megrendezésére korlátozódjon. Hisszük, hogy ebben a nehéz élethelyzetben minden jó szó, minden emberséges, tisztességes gesztus segít egy kicsit abban, hogy elviselhetőbbé és könnyebbé tegyük a gyásszal együtt járó lelki fájdalmat. Visszahozni sajnos nem tudjuk elveszített hozzátartozóját, de tudásunk legjavát adva igyekszünk segíteni Önnek a temetéssel kapcsolatos ügyek teljes körű intézésében, és reméljük, munkánkkal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a végső búcsú az elhunyt emlékéhez méltó, tisztelet teljes, és megnyugvást adó legyen.

Bemutatkozás

24 órás ügyelet: 06-70/341-6191, 06-70/341-623, 06-70/341-6195

A Fekete Rózsa Temetkezés Egerben, Heves megye székhelyén alakult. Ügyfeleinket teljes odafigyeléssel és sok év szakmai tapasztalattal igyekeztünk kiszolgálni. Szolgáltatásainkat a megrendelõk igényei szerint bõvítjük. A megye legnagyobb részén elérhetõek vagyunk.

\\\\\\\"a temetõ nem intézmény, hanem a végsõ megpihenés, a feloldozás helye.”

Sokat fáradozunk azon, hogy cégünk magas szintû szolgáltatásokkal állhasson az önök rendelkezésére. Egerben és a megye számos településén teljes körû szolgáltatást végzünk, kezdve az ügyeleti szolgálattól, a temetések lebonyolításáig. Temetéseink száma az országos átlagnak megfelel; településeink nagy részén még a hagyományos - koporsós - temetés a meghatározó, de évrõl évre növekszik a hamvasztásos szertartások száma. A polgári és egyházi temetések megoszlása kb. 20-80 %-os.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy szolgáltatásunk a mindenkori igényekhez igazodva pontos, szakszerû és elsõsorban kegyelet teljes legyen. Munkatársaink tudják, hogy mennyire fontos a megjelenés, viselkedés, együttérzés a gyászolókkal a temetés felvételekor, és a temetés elvégzésekor egyaránt. Megköveteljük a kulturált, ápolt megjelenést, ennek érdekében munkatársainknak biztosítjuk az ehhez szükséges egységes formaruházatot. Fontos, hogy a szeretteiket vesztett hozzátartozók érezzék, mindenben a segítségükre vagyunk. Minden probléma egy megoldásra váró feladat legyen. Cégünk most és a jövõben is szeretne minél magasabb szintû szolgáltatást nyújtani, ehhez külsõ kapcsolatokat is igénybe vesz.

Keresőszavak

gyászruházat, kegyeleti szolgáltatás, exhumálás, elhunytak hûtése, sírásás, hantolás, halott hamvasztás, koporsó, urna, szemfedél, koporsós temetés, koporsós temetés teljes körû ügyintézéssel, virág, koszorú, koporsóhíd, sírcsokrok

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink

document.getElementById('map_canvas').className='myhidden' ;
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0