logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Fehérszarvas Vadásztanya Étterem
Cím: 3300 Eger, Klapka út 8.Email: szarvas@feherszarvasetterem.hu
Telefon: 06-70/321-8381Telefon 2: 06-70/321-8381
Internet: www.feherszarvasetterem.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

A Fehérszarvas Vadásztanya a hal- és vadínyencek titkos találkozóhelye. Az érkező vendéget itt jeges palackból töltött, zamatos vadkörtepálinkával kínálják, hogy étvágya biztosan megjöjjön a tejfölös vadmalaclevesre, vagy a hutai szarvasfilére. A tanya közepén ősi áldozati oltárra emlékeztető, faszénparázzsal táplált, nyílt tűzhely áll. Ezen készül a vendég szeme láttára a frissen sült vasalt bélszín, és a többi ínyencség.

Mindehhez járulnak a borvidék nemes italai. A házigazda, Konkoly György és Vitai Roland séf nagy gondot fordítanak az étel-és italválaszték harmónikus kiválasztására és apró figyelmességeik, valamint a kitűnő sramli-, szalon- és jazz zene teszik emlékezetessé az itt töltött órákat.

Nálunk úgy a hazai mint a nemzetközi konyha specialitásai egyaránt megtalálhatóak. Természetesem lokálpatrióták vagyunk abban az értelembem, hogy borvidékünk legkiválóbb borászatainak termékeiből igen széles választékkal rendelkezünk. Catering szolgáltatótevékenységünk keretében -elsősorban Egerben- vállaljuk külső helyszínen fogadások, partik és esküvők lebonyolítását is.

Büszkék vagyunk a nálunk megfordult híres emberek hosszú sorára. Vendégül láthattuk többek között Finnország köztársasági elnökét, Dánia köztársasági elnökét, Fülöp angol herceget, Göncz Árpád volt köztársasági elnököt, a művészetek és a sport világából, többek között Puskás Öcsit, Szilágyi Tibort és Hernádi Juditot, a politikusok közül Demeter Ervint vagy Vonza Andrást. Stílusos, vadásztanyához illő környezetben, speciális vad- és halételekkel, faszénen sült húsokkal és flambírozott desszertekkel várjuk továbbra is hazai és külföldi vendégeinket.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0