logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Szolári Ágnes - Kineziológus - Szonja Szalonja
Cím: 3300 Eger, Vörösmarty.u. 75Email: agszolg@gmail.com
Telefon: 06-30/301-3702Telefon 2: 06-30/301-3702
Internet: www.szolarikinez.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

A kineziológia kezünkbe adja az önbizalom, öngyógyítás és önfejlesztés lehetőségét. Craniosacralis terápia:A kezelés nagyon finom érintéssel történik, mely hatására a testben lévő blokkok, fájdalmak oldódnak.

Bemutatkozás

Magamról Szolári Ágnes Tündének anyakönyveztek. Nagyon szeretem a nevemet, pláne mióta tudom, hogy mit jelent a vezetéknevem. Jó pár évvel ezelőtt még nagyon fiatal koromban egy főiskolai tanár mondta, hogy- „Kedves tudja, milyen szép neve van?” Akkor még nem ismertem a jelentését, így kértem, hogy mondja meg. A válasza az volt „napfény”. Azóta nagyon büszke vagyok a nevemre, és a napfény a napsugár az óta több helyen is megjelent az életemben. Mióta megismertem az egyik olyan lehetőséget, amivel az ember beengedheti a napfényt az életébe, ez különösen igaz. Számomra ez a kineziológia. Alapjában véve egész életemben egy vidám természetű ember voltam, de azért voltak dolgok, amivel meg kellett küzdenem. Két felnőtt fiam van, akik egy részről megadják az élet értelmét. A gyerekeim is már szülők lettek, így megismerhettem milyen örömet jelent az unoka. Mindegyik csoda a maga nemében.

Keresőszavak

kineziológus Eger

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0