logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Mustang Country Bár - Eger
Cím: 3300 Eger, Szálloda u. 1-3.Email: info@mustangbar.hu
Telefon: 06-36/522-260Telefon 2: 06-36/522-260
Internet: www.mustangbar.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

egy igazi country stílusú bár, Country zene, Élő és discó zene, Igazi country személyzet, 2 db bowling pálya, 2 db verseny biliárd asztal, Rex, csocsó, Tükörterem (különterem leány és legénybúcsúra, vállalati rendezvények lebonyolítására), Minőségi italok.

Bemutatkozás

Egyre többen keressük életünk folyamán az egyedit, a különlegeset, valami mást, mint az átlagos. A szórakozás és szórakoztatás területén is így vagyunk ezzel mindannyian. Túl sok a kínálat, de kevés a színvonal és kevés a minőség.

A MUSTANG COUNTRY BÁR ezt az egyediséget, különlegeset próbálta megalkotni. A country az egyik legszemélyesebb stílus, amely nemcsak vidéken, de a nagyvárosok nyugodtabb zugaiban is megfér. Általában azok választják és kedvelik ezt a stílust, akik szeretik a régi idők családias hangulatát. Bár Eger nem tartozik a nagyvárosok közé, mi mégis úgy gondoltuk, hogy megalkotjuk vidéken a vidéki stílust, párosítva ezt egy autentikus légkörrel, zenével és igazi családias kiszolgálással.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0